Başkan Recep Tayyip Erdoğan sağlık çalışanları ile düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Erdoğan burada önemli açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Görevi başında şehit düşen tüm çalışanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.
Ülkemizin dört bir yanında kurulan iftar sofraları birli ve beraberliğimizi artırıyor. Oruç kişinin kendini muhtaçların yerine koyarak onları anlamasına vesiledir.

Eğitim, sağlık, adalet ve güvenlik alanlarında ülkemizi gerçekten farklı bir seviyeye getirdik. Türkiye bu günlere geçmiş hatalarından ders çıkartarak gelmiştir.

Türkiye şehir hastaneleri ile birlikte devrim yaşıyor. Dünyada var mı başka benzeri.

1400 yıllık kardeşliğimize biz sahip çıkmazsak, kardeşlik hukukunu biz yüceltmezsek unutmayalım ki bunu başkaları bizim adımıza yapmayacaktır. İslam aleminin iç karartıcı durumunun vebali öncelikle bize aittir, Müslümanlara aittir.

İmsakla birlikte oruç ibadetine başlayanlar, günde 5 kez aynı kıbleye yönelenler, aynı yaratıcıya, aynı mukaddes kitaba inananlar kalkıp birbirlerine silah doğrultabiliyorsa, birbirlerine hunharca katledebiliyorsa burada yanlış giden başka şeyler var demektir.

Bu yıl içerisinde 29 bin 689 yeni sağlık çalışanını kamuda istihdam etmek için süreci başlattık.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDE
Bu yıl içerisinde 29 bin 689 yeni sağlık çalışanını kamuda istihdam etmek için süreci başlattık. İnşallah ilk etapta 12 bin sağlık personelinin alımını gerçekleştireceğiz.

.