MHP lideri Bahçeli, İzmir'de AK Parti ile ortak düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Bahçeli'nin konuşmasındans satır başları şöyle: 

"Cumhurunuz kutlu, geleceğiniz aydınlık olsun. Tarihin hiçbir döneminde rahat bırakılmadık. Devamlı üzerimize geldiler. Milli Bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırılarına karşı göğsümüzü siper ettik. Su uyudu, düşman uyumadı.

"Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık"

Anadolu'yu fethedişimizin hesabı hala bitmedi. Bu hesap yüzü hakka dönenlerle, yolunu batıla çevirenlerin çetin hesaplaşmasıdır. Bu hesabın bir tarafında Türk İslam medeniyeti ve Türk milleti vardır, diğer tarafta zalimler, emperyalistler ve yerli işbirlikçileri vardır. Biz var olmak için tarihten feyzimizi aldık. Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık. Cumhur ittifakı nice gelecek asırlara kadar devleşen cesarettir.

"İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin"

İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır. Bu irade cumhur ittifakıdır. Adayı da Nihat Zeybekçidir.

"Karşımızda bir sapıktan, teröristten ötesi vardır"

Milletimizin bekasının çok yüksek risklerle karşı karşıya kaldığı bir dönemi yaşıyoruz. Derin ve sinsi bir kuşatma söz konusudur

Yeni Zelanda'daki bir Vandal, bir barbar, din kardeşlerimizin namaz kıldığı esnada kurşun yağmuruna tutmuştur. Bu şerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde Türk yiyici ifadesi dikkatlerden kaçmamıştır. Haçlı seferleri sırasında kullanılan Tanrı bunu istedi sözü bir kez daha gündeme getirilmiştir. Karşımızda bir sapıktan, teröristten ötesi vardır. Bu Haçlı kalıntısı Türk milletine tehdit dolu mesajlar yazmıştır. İstanbul'a Konstantinopolis diyen alçak, Ayasofya'nın minarelerinden kurtulacağını şerefsizce iddia etmiştir.

"Beka sorununu görmeyen çapulcular nasılsınız, iyi misiniz?"

Ey Haçlılar biz buradayız. Gelin de görelim. Bekliyoruz sizi. Hadi gelin de kanınızda boğalım. Beka sorununu görmeyen çapulcular nasılsınız, iyi misiniz? Hiç kimse beka sorunu yok demesin. Kan dökülen masum kardeşlerimiz değil hepimiziz. Şimdi anlaşıldı mı beka niye önemli. Şimdi yerine oturdu mu 31 Mart seçimlerinin niçin beka seçimi olduğu. Yegane güvence cumhur ittifakıdır. El ele verirsek Türkiye'yi yenemezler."