KAMUDANHABER.COM - ÖZEL HABER



BİLFEN YAYIN GRUBUNDAN 1000 KİŞİLİK ANTALYA ÇIKARMASI
Bilfen Yayın Grubu'nun dört gündür Antalya’da süren, 2016-2017 eğitim – öğretim yılı 6. Bayi Toplantısı dün gece yapılan gala yemeği ile son buldu. Edirne’den Ardahan’a kadar Türkiye’nin 81 ilinden toplantı için Antalya’ya gelen bayiler, içerikleri zenginleştirilmiş okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve İngilizce yayınları hakkında detaylı bilgiler aldılar. BilfenYayıncılık’ın "Seyir Defterleri", Netbil Yayıncılık’ın "Net Defter" ürünlerinin tanıtımlarının da yapıldığı toplantıda Bilfen Şirketler Grubu’na kısa bir süre önce katılan Edu Yapı Eğitim Araç ve Gereçleri A.Ş. ve Bilnet Akademi A.Ş. hakkında da bayilere bilgi paylaşımında bulunuldu.

Bilfen Yayın Grubu İçerikleri ile Fark Yaratıyor!
Eğitim alanında sağladığı başarılara her gün yenilerini ekleyen Bilfen Yayın Grubu, iddiasını alanında ihtisaslaşmış içeriklerle sürdürüyor. Türkiye'nin 81 ilindeki yaygın bayi ağıyla okul öncesi dönemden üniversite hazırlığa kadar her kademede hazırladığı yayınlarını öğrenci ve öğretmenlerle buluşturan Bilfen Yayın Grubu, Bilfen öğrencilerini başarıya ulaştıran eğitim sisteminden daha çok kişinin yararlanabilmesini sağlıyor. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu YAĞCI eğitim yayıncılığı alanındaki istatistiklere de değindi.



Ar-Ge Çalışmaları ile Her Seviyeden Öğrenciye Materyal Üretiliyor.
Türkiye genelinde eğitim gören öğrencilere artı değer kazandıracak, onlara yararlanabilecekleri yayınlar hazırlamayı hedefleyen Bilfen Yayın Grubu, bu amaçla farklı okullarda ve çeşitli seviye gruplarında Ar-Ge çalışmaları yapıyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yardımcı kaynak kitapları, aralarında uzman yayın editörleri, alan uzmanları, program geliştirme uzmanları, ölçme değerlendirme uzmanları, dil uzmanları ve pedagogların bulunduğu Genel Yayın Kurulu hazırlıyor. Hazırlanan kitaplar her seviyede öğrenciye hitap edebilecek düzeyde kolaydan zora doğru bir sistemde kullanıma sunuluyor. Bu yıl bayilere tanıtılan yeni ürünler arasında 192 yeni yayının yanı sıra, eğlenceli test materyalleri ve zenginleştirilmiş dijital içerikler, "AOS" isimli gerçek zamanlı okuma sistemi ile yeni okuma-yazma seti de bulunuyor. Hazırlanan tüm yayınlar Edirne'den Ardahan'a kadar olan 1200 satış noktasıyla Türkiye'nin her yerindeki öğrenci ve öğretmene ulaştırılıyor.



"İletişim Her Şeydir"
2016 - 2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Bayi Toplantısı organizasyonu kapsamında katılımcılara Öğretim Görevlisi Erim HISIM tarafından "İletişim Her Şeydir" konulu eğitim semineri de verildi.
Ünlü komedyen Yavuz Seçkin’in de bayilerle bir araya geldiği organizasyon yapılan ödül töreni ve gala yemeği ile noktalandı. Gala yemeğinde sahne alan Yıldız Tilbe’nin söylediği birbirinden güzel şarkılarla enerji depolayan bayiler 2016 – 2017 sezonuna bomba gibi başlamaya hazırlar.

Bilfen Yayıncılık Hakkında;
Bilfen Okulları, Türk Millî Eğitiminin öncü ve örnek kuruluşu olarak birikimini ve başarısını Türkiye genelindeki öğrencilerle paylaşmak arzusuyla Bilfen Okullarının deneyimli ve alanında yetkin güçlü öğretim kadrosuyla, 2010 yılının Ocak ayında eğitim yayıncılığı alanında çalışmalarına BİLFEN YAYINCILIK adıyla başladı.

BİLFEN YAYINCILIK’ın temel hedefi, ülkemizin geleceği olan çocuklar ve gençler için eğitim yayıncılığı alanındaki ihtiyaçları ve eksikleri göz önünde bulundurarak, alana katkı sağlamaktır.
Bu hedef doğrultusunda kurulduğu günden bugüne BİLFEN YAYINCILIK tarafından Türkiye’nin tüm bölgelerindeki öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaçları tespit edilmekte ve ön hazırlık çalışmalarından elde edilen veriler doğrultusunda yayınlarımız hazırlık sürecine girmektedir.

Yayınlarımızın hazırlık aşamasında yine alanlarında tecrübeli eğitmenler, tasarımcılar, grafikerler ve ressamlarla çalışılmaktadır. Yayınlarımız Bilfen Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve 2010 yılının en iyi matbaası seçilen Bilnet Matbaacılık tarafından en son teknolojiler kullanılarak basılmakta ve öğrencilerin beğenisine sunulmaktadır.



KAMUDANHABER.COM

Bu yazının tüm hakları kamudanhaber.com'a aittir. "www.kamudanhaber.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©