Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Son 1 yıldır dördüncü defa gaziantep'teyim...

Son bir yılda Gaizantep'i 800 bin yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

31 Mart'ta Gaziantep yepyeni bir hizmet döneminin kapısını aralayacaktır.

Gaziantep bugüne kadar hep yanımızda oldu.

Son 17 yılda Gaziantep'e 35 katrilyon yatırım yaptık.

Biz Antep'i sadece aşkla sevmekle kalmadık, tarihinin en büyük hizmetleriyle geleceğe hazırladık, 17 yılda Gaziantep'e 35 katrilyon yatırım yaptık.

Gaziantep'i 10 bin 830 yeni derslik inşa ettik. 60 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü kente 2. üniversiteyi kurduk. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni kurduk. Bölgenin merkezi bir üniversitesidir.

Eski stadın yerine inşallah muhteşem bir milet bahçesi kuruyoruz. İçerisinde milet kıraathanesi de olacak. Gaziantep'e 33 bin seyirci kapasiteli bir stadyum yaptık.

Şahin Bey'in şehit edildiği yere Milli Mücadele Tabiat Merkezi'ni kuruyoruz.

Sağlıkta 17 yılda 1135 yataklı 20 hastaneden oluşan 83 tesis kazandırdık. Önümüzdeki yıl inşallah Gaziantep'e bin 875 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz.

10 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın yarısı millet bahçesi, yarısı medeniyet şehri olacak.

50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'ni başlattık. Yol yapımı çalışmalarına da devam ediyoruz. İmar barışıyla 194 bin Antepli vatandaşın sorununu çözdük.

Şehrimizin içindeki askeri birliği orada tutmanın bir anlamı kalmadığını gördük. Bu devasa alanı Antep'in hizmetine sunmaya karar verdik. YArısını milet bahçesi haline dönüştüreceğiz. Kalanında da medeniye şehri projesi olacak.

Şehre doğalgaz sağladık. 280 kilometre bölünmüş yol ilave ettik, 396 kilometreye çıkarttık. Demiryolu hatlarını yeniledik.

Düztepe - Şehir Hastanesi güzergahına sürücüsüz metro hattı için sondaj çalışması devam ediyor. İnşaatı da en kısa sürede başlayacak.

Gaziantep Havalimanı'nın yolcu sayısı 2 milyon 655 bine yükseldi. Bunu 5 milyona çıkarmak için yeni terminal binası ve apron yapıyoruz.

Gaziantep'e 5 baraj ve 3 gölet inşa ettik. Çiftçilere 1.5 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik.

2 yeni organize sanayi bölgesi, 2 teknopark kurduk.

Şehrimizdeki 87 bin iş yerine 2 katrilyon liralık SGK primi verdik.

Bay Kemal 'istihdam için üretim gerekli' diyor. Üretimden önce yatırım gerekli. O anlamaz. Biz CHP gibi 'ver yiyelim' demedik. Gece gündüz çalıştık. Şehrimizi eserlerle, hizmetlerle donattık.

Gaziantep'te bir lojistik köy kuruluyuor. Yakında inşasına başlanıyor.

Seçimlerde Cumhur İttifakı var bir de CHP'nin etrafında kurulan adı iyi kendisi karışık partiyle isminden başka geçmişiyle bağlantı kalmayan Saadet var, ama HDP'yi gizlemeye çalıştılar çünkü sabıkalı...

Şu partinin adayı diyorsunuz, ama bakıuyorsunuz başka partinin adayı... Türk siyasetini bu hale düşürmeye hakkı yok. Çıkın delkikanlı gibi kim kimi destekliyor, söyleyin. CHP'nin listesinde HDP'liler FETÖ'cüler cirit atıyor.

Yurt dışında bayrağımızı yakıyorlar, bunlar Kürtmüş... Ne kürdü? Bunlar ahlaksız, vatan haini... Ülkemizi böldürtmeyiz, ama bunlar bayrak, ezan düşmanı.

Dünya Kadın Günü için oraya gelmişler, oraya gelirken toplantı ve gösteri yürüyüşleri Kanununu bilmiyor musun? Valimizi aradım, müracaatları yok. 8 Mart'ta toplanırken senin iznin var mı? Bu ülke yolgeçen hanı mı? Eski Türkiye mi?

Kılıçdaroğlu, neden YPG'nin avukatlığına soyunuyor?

Yeni Zelanda'da İslam düşmanı katiller, cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırıyor.

Yeni Zelanda'da terör saldırısında 3 Türk yaralandı. Yaralı bir kardeşime ulaştım, görüştüm.

Katil bir de bildiri yayınlamış. Şahsımı da hedef alıyor.

Bu can bu tende oldukça Ayasofya minareleriyle kalacak.

Netanyahu zalimdir. Eğer dünyada zulmeden bir ülke, bir terör devleti aranıyorsa İsrail'dir.