Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığının efsane İstanbul Milli eğitim müdürü Ömer BALIBEY’in mutlu gününde eğitim camiası bir araya geldi .

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’un katılımı ve şahitliğinde gerçekleşen düğünde eğitim camiasının emektarları ve çalışanları buluştu ...

Yaklaşık 10 yıl İstanbul’da Milli Eğitim Müdürlüğü yapan , Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü yapan ; taraflı tarafsız tüm kesimlerin sevgisini kazanmış , gönül adamı Ömer BALIBEY , hafta sonu kızının düğününe katılan siyasiler ve bürokrasiye teşekkür mesajı yayınladı .

Ömer BALIBEY ;

“ Kızım Neşe’nin nikah davetine icabet ederek bizleri onurlandıran ve nikah şahitliği yapan milli eğitim bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk Bey ile Eski Devlet Bakanımız Sayın Ali Doğan Bey’e, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığımızın Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mustafa Safran ile Genel Müdürlerimiz Sayın Muammer Yıldız Sayın Hamza Aydoğdu ve Sayın Yusuf Büyük Bey’e, ayrıca il dışından ve İstanbuldan teşrif eden eğitim ve iş dünyasının değerli mensuplarına, Milli Eğitim Bakanlığında ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde beraber çalıştığımız tüm çalışma arkadaşlarıma ve kardeşlerime, mazereti nedeniyle teşrif edemeyip çiçek gönderen tüm dostlarıma göstermiş oldukları kadim dostlukları  ve vefalarından dolayı şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum.”