AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı. Açıköğretim öğrencilerinin uzun süredir hazırlandığı, 14-15 Aralık 2019 tarihlerinde girecekleri güz dönemi ara sınavı için sınav giriş belgeleri yayımlandı. Anadolu Üniversite Açıköğretim Fakültesi 2019 - 2020 eğitim dönemi vize sınavı için AÖF sınav yerleri erişime açıldı. Peki 2019 - 2020 AÖF sınavı ne zaman?

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI (AÖF sınav yerleri)

Öğrenciler, 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınavı için sınav giriş bilgilerini ANADOLU MOBİL uygulamasından görüntüleyebilirsiniz. Fotoğraflı sınav giriş belgesinin dökümünü, bugün gün içerisinde aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından ve de AÖF Bürolarından alabilirler.

AÖF SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, Süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge) bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

AÖF SINAVINDA GEÇERSİZ BELGELER

Öğrenci Kimlik Kartı

Mesleki Kimlik Kartları

Askeri Kimlik Belgesi

Baro Kartı