Survivor 2020 yarışmasında her hafta Salı günleri takımın SMS sıralamasına göre elenecek yarışmacı ortaya çıkacak. Acunn.com’da yayınlanacak olan sıralamalara göre haftanın en fazla oyu alan isim SMS sonuçlarıyla belli olacak. Geçtiğimiz haftada SMS oylamasında ilk sırada yer alan Yunus Emre yine potada yer alıyor.

Gönüllüler takımında Pazar akşamı bir isim daha aday olmuştu. Bu isim Yunus Emre oldu ve aday çıkarıldıktan sonra Gönüllüler adasında tansiyon bir defa daha yükselmişti. Yunus ve Yasin arasındaki tartışmadan sonra merakla beklenen SMS sonuçları bu akşam Acun Ilıcalı tarafından duyurulacaktır.  

Cumartesi oynanan dokunulmazlıktan sonra Gönüllüler takımı hırs yapıp oyunu kazandı fakat Pazar akşamı Ünlüler takımı yeniden dönmeyi başardı.

Final oyununda Ünlüler takımının performansı daha iyi olduğunda kazanan takım Ünlüler oldu. İki takım arasında kılıçlar çekildi ve Ada Konseyi’nde birbiri hakkında eleştiriler yapan Gönüllüler takımından kimin aday çıkarıldığı merak edilmeye başlandı. Evrim Burak ile yaptığı konuşmada onun yanındaymış gibi davranıp oylama Burak’ın ismini yazması şoke etti.

Survivor 33. bölüm fragmanı Survivor fragmanında Evrim’in Ardahan’ın yalaka olduğunu söylemesi ve ardından Burak’ın Cemal Can’ da aynı olduğunu söylemesi büyük bir yankı uyandırdı.

Gönüllüler takımında en fazla oyu alan yarışmacılar kimler?

YUNUS EMRE YASİN CEMAL CAN

31 Mart 2020 Survivor’da kim elendi?

TV8 ekranlarında iletişim ödülünden sonra Ada Konseyi ekranlara gelecek.

Ilıcalı’nın sunumuyla ekranlarda olacak 33. bölüm yarışmanın dönüm noktalarından birisi olabilir.

Yarışmada hangi ismin elendiği bu akşam Ada Konseyi'nde belli olacak.