Kamudanhaber - Özel Haber

Haberimize 15 Temmuz darbe gecesi İçişleri Bakan'ı olan Efkan ALA'nın , TRT için vermiş olduğu ve hiçbir basın yayın kuruluşunda yer almayan bir anektodla BAŞLAYALIM ....

15 Temmuz gecesi TRT işgal edildiğinde Efkan ALA,  Özel harekata talimat veriyor...

"Derhal TRT'ye gidiyorsunuz ve gerekirse o binayı darbecilerin tepesine yıkıp enkazı üzerinden canlı yayın yapacaksınız" 

Gönderilen Özel Harekatla ve istihbarat elemanlarıyla birlikte TRT kurtarılmış. Binadan 160 darbeci asker gözaltına alınmıştır. 

Bu olay Efkan Bey'in o gece telefon kayıtlarından çıkartılabilir , 160 kişilik hain darbecilerin kaydı ise Emniyette mevcuttur .



15 Temmuz'da Fetö terör örgütünün kanlı darbe girişimi sonrasında , devletin tüm kurumları terör örgütüne karşı ciddi bir mücadele başlattı . 

İlerleyen süreçte, İçişleri Bakan'ı Efkan ALA'nın istifası geldi . 

Efkan ALA'nın istifasından sonra haysiyet cellatlığına soyunan bir kısım troller , Efkan Ala üzerinden meşhur olmak ve kendilerini Ak Parti'de meşru kılmak adına soysuz bir mücadele başlattılar .

Sayın Cumhurbaşkanının , " At İzi İt İzine KARIŞTI " sözü işte burada anlam kazanıyor . 

Yıllarca hainlerin davulunu çalıp, itlerin izini takip edenler; bir anda Reisçi oldular ve Efkan Bey'e saldırmaya başladılar . 

Hatta o kadar ileri gittilerki , Efkan Bey'in üniversite resimlerini yayınlayarak , Fetöcü bile ilan ettiler . 

Allahtan Korkun !

Fetö'nün Ak Partiye ve ülkeye vermiş olduğu zarardan daha fazlasını, bugün bu haysiyet cellatları vermektedir . 

Konuyu fazla uzatmadan direk topa girmek istiyoruz ....

EFKAN ALA KİMDİR ? CUMHURBAŞKANI İLE OLAN İLİŞKİSİ NEDİR ? 

Efkan Bey'in, Batman Valisi olduğu dönemde Tayyip Bey'le olan anısını Yavuz Donat köşesinden şu şekilde anlatmıştı.

"Bir zamanlar... Recep Tayyip Erdoğan "Siirt'e gidecekti". Siirt Havalanı uçağın inişine uygun değildi. En yakın havalanı neresi?.. Batman. 

Tayyip Bey de "Öyleyse Batman'a inelim" dedi. Asker iniş izni vermedi... Öyle ya.. O zaman orası askeri havalanıydı.. Asker izin vermedikçe "Sivil uçak inemezdi".. Erdoğan da sivil olduğuna göre.. "Hemşehrim yassah!.. İnemezsin!" 

Batman Valisi devreye girdi. Ağırlığını koydu: 

- Eğer Mülki İdare Amiri ben isem.. Bu uçak, bu havalanına inecek!. Ve Tayyip Bey'in uçağına "İniş izni verildi" 

Batman Valisi kimmiydi? 

Efkan ALA 

Askeri vesayete rest çekerek Tayyip Bey'in ve sivil iradenin yanında yer alan Efkan ALA , böyle bir yiğittir ...

17-25 ARALIK DARBE SÜRECİNİN KAHRAMANI EFKAN ALA'DIR...

17-25 Aralık operasyonlarıyla hem hükümeti hemde Sayın Cumhurbaşkanını hedef alan Fetö terör örgütünün darbe girişimini , dönemin efsane müsteşarı Efkan ALA önlemiştir . 

Fetö'nün , Sayın Cumhurbaşkanının Kısıklı'daki evine operasyon düzenlemek isteyen emniyetçileri görevden alın diye dönemin İstanbul Valisine talimat veren kişidir Efkan ALA ...

Fetö'nün Savcısı Celal KARA'nın operasyon yazısını yırtıp çöpe atın , bu bir hükümet ve memleket meselesidir diyen kişidir Efkan ALA ...

Fetö'nün hain savcısı Zekeriya ÖZ'ü , gerekirse içeri alın diye dönemin Emniyet Müdürü Mehmet Kılıçlar'a talimat veren kişidir Efkan ALA ...

Kısaca 17-25 Aralık Fetö operasyonlarında devlet memuru olmasına rağmen , siyasilerden daha cesur davranan , Cumhurbaşkanı ve hükümetin yanında dimdik durarak verdiği talimatlarla darbeyi önleyen kişidir Efkan ALA 

17-25 Aralık Fetö Darbe girişiminde Efkan ALA'nın vermiş olduğu talimatları ve duruşunu unutup haysiyet cellatlığına soyunan zevatlar için bu videoları bir kezde daha yayınlama gereği duyduk...






15 TEMMUZ DARBE GECESİ VE EFKAN ALA ...

15 Temmuz darbe gecesiyle ilgili Efkan ALA hakkında çok sayıda spekülasyon ve yalan haberler üretilmektedir . 

Örneğin bu iftiralardan bir tanesi , darbe sürecinde Efkan Bey'in uçağının Gürcistan üzerinde iki saat havada kaldığı ve kaçacağı yönündedir ...

Efkan Bey'in darbe gecesi telefonlarını kapattığı ve Hangarda saklandığı bir diğer iftira konusudur...

Şimdi Sizlere Darbe gecesi Efkan ALA'nın nerede olduğu ve neler yaptığını yazalım ...

1 - 15 Temmuz menfur darbe girişiminin başladığı saatlerde, THY’nin tarifeli uçağıyla Erzurum’dan Ankara’ya dönüş yolculuğu yapan Âlâ, Esenboğa Havalimanı’na indikten hemen sonra darbe teşebbüsüne muttali olmuş ve bu andan itibaren de canhıraş bir şekilde darbecilerle mücadeleye başlamıştır. Tabii FETÖ mensubu darbecilerin olası saldırılarına direnmek üzere havalimanına akın eden vatansever insanların şehre giden yollar üzerinde oluşturduğu yoğunluk nedeniyle Ankara merkezine intikalini gerçekleştirememiştir. Darbecilerin hedefindeki en önemli isimlerden biri olan Âlâ, bunun üzerine havalimanındaki VIP salonunun hemen yanı başında bulunan ve Sn. Cumhurbaşkanımızın kullandığı uçakların muhafaza edildiği hangar salonunu bir çeşit operasyon üssüne dönüştürmüş ve yakın ekibiyle birlikte tüm darbe sürecini oradan yönetmiştir.

2 - Âlâ, saklandığı iddia edilen bu hangar salonundan, başta NTV olmak üzere, birçok televizyon kanalına canlı telefon bağlantıları gerçekleştirmiş ve kendi ifadesiyle “halkımızı bu rezalete bir son vermek üzere” sokaklara davet etmiştir. Âlâ’nın NTV’de bu çağrıyı yaptığı saatte, Sn. Cumhurbaşkanımız henüz CNN Türk’teki görüntülü cep telefonu konuşmasını yapmış değildir.

3 - Âlâ, bununla da yetinmemiş, kapalı olduğu iddia edilen cep telefonundan başta Sn. Gökçek olmak üzere, birçok bürokratik, siyasi ve askeri yetkiliyi arayarak onlara gerekli tedbirleri almaları yönünde seri talimatlar vermiştir. Örneğin, Âlâ’nın talimatı üzerine Sn. Gökçek iş makinalarını garnizon çıkışlarına yerleştirmeye başlamıştır. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’le de görüşerek ülke genelindeki tüm camilerden selâlar okunmasını sağlamış, halkın darbe teşebbüsüne karşı direncini artıracak tedbirler aldırmıştır.

4 - Emniyet Genel Müdürü’ne “darbecilere karşı tüm ülke genelinde silahla ve kararlılıkla müdahale edilmesi” talimatını iletmiştir.
5 - İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, tüm il valileriyle irtibata geçerek, gerekli tedbirlerin alınması ve darbecilerle sonuna kadar mücadele edilmesi yönünde sözlü ve yazılı talimatlarını bildirmiştir.

6 - Bursa Emniyet Müdürü’ne verdiği talimatla, Bursa İl Jandarma Komutanı’nın ve bu sayede de darbe plan ve belgelerinin yakalanmasını sağlamış, söz konusu belgelerde ismi geçen tüm komutanların gözaltına alınması talimatını vermiş, Sahil Güvenlik Komutanını da dâhil olmak üzere, general düzeyindeki 29 kişiyi aynı gece açığa almıştır.

7 - Darbe gecesinin zor ve çetin şartlarında, Diyarbakır ve Elazığ’da bulunan 7800 özel harekât polisinin birkaç saat içinde Ankara’ya intikalini sağlamış, bu sayede darbeciler püskürtülmeye başlamıştır.

8 - Pursaklar ve Kazan Belediye Başkanları ile görüşmeler gerçekleştirmiş, darbecilerin karargâhı olan Akıncılar Hava Üssü’ne 5 bin vatandaşın yönlendirilmesini sağlamıştır.(star)

Efkan ALA ile ilgili basın yayın organlarında ve sosyal medyada karalama kampanyası başlatan ve Reisçilik oynayan zevatlar , hain ve Fetöcü arıyorlarsa aynaya bakmaları yeterlidir .

Efkan ALA , hem bürokraside hemde siyaset arenasında asla Sayın Cumhurbaşkanına ve ülkesine ihanet etmemiştir . 

Efkan ALA ile ilgili seçim sürecinde hazırlamış olduğumuz bir videoyu , o dönemde Sayın Bakan İzin vermediği için yayınlayamamıştık . 

Efkan ALA efsanesini anlatan bu videoyu bugün yayınlamakta bir behis görmediğimiz için YAYINLIYORUZ...




Efkan ALA konusunda biz gerçekleri tüm açıklığı ile yazdık..

Takdir-i Kamuoyuna ve milletimizin vicdanına bırakıyoruz ...