28. Dönem TBMM milletvekilleri bugünkü törende yemin etmeye başladılar. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yönettiği oturumda milletvekilleri tek tek kürsüye gelerek yemin ediyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, canlı yayında birtakım açıklamalarda bulundu. Erbakan, “İnşallah Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Ülkemize, milletimize, devletimize faydalı olmayı Cenâb-ı Allah nasip etsin. Milletimize de kıymetli seçmenlere de Yeniden Refah Parti’mizi Meclis’e gönderdikleri, buna layık gördükleri için sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

“Bu iki konuda maalesef sıkıntılar var”

“Biz seçim sürecinde de milletimize her zaman söylediğimiz ‘Ailenin korunması’ konusu bir kırmızı çizgimiz olarak her zaman önümüzde, masamızda. Sağlıklı nesillerin yetişmesi sağlıklı bir aile yapısına bağlı. Eğitim sistemi ve müfredatın kaliteli nesil yetiştirmesi en önemli önceliklerimizden olacak. Hem ahlaki manevi kalite hem de bilimsel kalite. Şu andaki eğitim sistemindeki müfredatımızda bu iki konuda da maalesef sıkıntılar var. Ekonomi alanında da önceliklerimiz var. Bir defa denk bütçenin gerçekleştirilmesi için konuyu gündemde tutacağız”