Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanması ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik artan istifa çağrıları, gündemi sallamaya devam ediyor.

CHP'nin önde gelen isimlerinden yapılan açıklamalarda parti içerisinde yapılan tepeden tırnağa değişim talepleri, Kılıçdaroğlu'nun bundan sonra izleyeceği yol haritası kamoyu tarafından merak ediliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na yönelik söylediği değişim taleplerine kulak kapatmamak gerektiğine yönelik sözleri, Genel Başkanı ile olan ilişkilerinde bir kopuş olduğunu kanıtladı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA SARIGÜL'Ü DÜŞÜNÜYOR

Edindiği kulis bilgisini Hürriyet'teki köşesinde paylaşan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 2024 yerel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul için Mustafa Sarıgül'ü düşündüğünü söyledi:

''Bir küllerinden yeniden doğma öyküsüdür Mustafa Sarıgül.

Dışarıda yemek daha pahalı olacak: Yiyecek ve içeceğe KDV zammı Dışarıda yemek daha pahalı olacak: Yiyecek ve içeceğe KDV zammı

Bir TikTok fenomeni olarak kafa bulup ciddiye almadığımız adam, Erzincan’da sağladığı başarıyla “O kadar da kafa bulunacak bir adam değilmiş” dedirtti.

Üstelik şu anda Kılıçdaroğlu’nun gözünde Ekrem İmamoğlu’ndan daha kıymetli bir konumda. Dedikodulara göre İmamoğlu’nun yerine İstanbul’a aday gösterilebilirmiş.

Sarıgül denilince burun kıvırıp geçmemek gerektiği gerçeğiyle yüzleşmiş bulunmaktayım.''