15 TEMMUZ, BİR İŞGAL GİRİŞİMİ! 
15 Temmuz nedir biliyor musun? 
Darbe gecesine dek Pensilvanya ayısına en aşağılık dili kullananların, darbe gecesi sonrasında onunla kucak kucağa oturmasının miladıdır!

Müslüman olmadığı, Amerikan köpeği olduğu anlaşılan bir oluşumun, Türkiye'deki muhalifler tarafından benimsenmesidir!

Erdoğan düşmanı herkesin o gece yaşananlara 'tiyatro' benzetmesi yapmasıdır!

Pensilvanya ayısına hizmet eden köpeklerin, darbe yapana değil darbeyi püskürtene karşı tavır almasıdır!
Pensilvanya ayısına hizmet ettiği için görevinden ihraç edilenlerin FETÖ'ye değil devlete düşman olmasıdır.

FETÖ'ye zamanında dolaylı veya doğrudan destek veren tiplerin iyot gibi açığa çıkmasına rağmen var gücüyle FETÖ karşıtlığı yaparak kendisini temize çıkarmaya çalışmasıdır!

Biz sokağa çıkarken evinde TV'den olayları izleyenlerin 'sakın sokağa çıkma' diyerek bize akıl vermesinin ardından ertesi gün bizden önce sokağa çıkıp bizden çok bağırmasının! tuhaf bir çelişkisidir!

Pensilvanya ayısının hain olduğu anlaşılmadığı günlerde bile FETÖ karşıtı yazılar yazdığım zaman beni tehdit edenlerin, bana karşı çıkanların, beni susturmaya çalışanların benden daha keskin(!) FETÖ karşıtı olduğuna insanları inandırmaya çalışmalarıdır!

Arkasındaki siyasîlere dayanarak FETÖ'cü kimliğini gizleyip elini kolunu sallaya sallaya gezenlerin ahireti hesap etmemesinin başlangıcıdır! 

Tankın önüne yatanların devletten hiçbir şey talep etmediği ama evden dışarıya çıkmayı göze alamayanların da bıkmadan usanmadan devlete çöreklenmeye çalışmasıdır 15 Temmuz. 

17 25 Aralık sonrasında FETÖ'ye maddi manevi destek veren ensesi kalınların aramızda dolaşmasıdır.
İstanbul seçiminde sayımı durdurup seçimi iptal edenlerin durumuna bakılınca, yargıda FETÖ kimliğini gizleyenlerin en önemli zamanlarda neler yapabileceklerinin ip uçlarını verdiğinin hâlâ anlaşılamamış olmasıdır! 

Pensilvanya ayısına hâlâ toz kondurmayıp 'gelecek güzel günleri' bekleyenlerle, etkin bir rol almadığı halde kıyıdan köşeden bu örgüte bulaşmış olup suçunu da itiraf edip pişman olduğunu söyleyenlerin ayırt edilememesidir!

Daha düne kadar FETÖ ile yan yanaydınız yeni mi aklınız başınıza geldi diyenlerin şimdilerde FETÖ ile yan yana olmasıdır! 

Darbe başarılı olsaydı Türkiye'nin işgal edileceğini anlayamayan davar sürüsüne 15 Temmuz'u anlatmaya çalışmaktır! 

Tiyatro dedikleri darbe girişiminde etkin rol oynayanlara destek veren dangalakların bu ülkede söz sahibi olmasının tahammül edilemez boyutlara ulaşmasıdır!

Güçlü ve bağımsız bir Türkiye'yi hazmedemeyip darbe ile yola getirmeye çalıştıkları gün olan 15 Temmuz'u sadece Erdoğan karşıtı darbe zanneden öküzlerin 15 Temmuz'a soğuk bakmalarıdır!

''Erdoğan olmasaydı darbe olmazdı!'' diyen ama bu sözünün de ne anlama geldiğini bilmeyen salakların salaklıklarına doyum olmadığının anlaşılmasıdır!

Bu sözleri ile aslında Erdoğan'ın kimseye teslim olmadığını itiraf edip hâlâ Erdoğan düşmanlığı yapanların içler acısı durumunu fark etmemeleridir!

15 Temmuz, 250 şehit veren ama biz niye şehit olamadık, şehit olmaya lâyık değil miydik? diye feryat edenlerin yaşadığı kara bir gündür! 

15 Temmuz, Ömer Halisdemir'lerin toprağa gömülen bir tohum olduğunun anlaşılmasıdır!
M'S